13 Eylül 2013 Cuma

Arşive bir anı daha sakladık!

Bu hafta Erdek'ten Almanya'ya dönecek olan amcam ve yengem ikizlerimle biraz vakit geçirmek üzere üç günlüğüne bize uğradılar. İkizlerim misafire bayılır. Yeter ki ev kalabalık olsun, oyunlarına dahil edilecek daha çok insan olsun, şımartılsınlar, nazlansınlar, hoplasınlar, zıplasınlar...Sağolsunlar hem amcam hem de yengem bebişlerimin bir dediklerini iki etmezler. İkizler de bu durumdan yararlanmayı iyi biliyor doğrusu.

Çarşamba sabahı amcam tıraş olurken ikizler de pür dikkat onu izliyor. Babaları çok erken saatte tıraş olup evden çıktığı için pek alışkın değiller bu görüntüye. Bir meraklandılar ki sormayın. Ardından biri sordu hemen "amca ben de tıraş olabiler miyim mi?", diğeri de atıldı peşi sıra "ben de olabiler miyim mi amca? Ben de ben de!". Tabii amcam kolları sıvayıp ikizlerimin ilk sakal tıraşlarını gerçekleştirdi. Allahtan berberler gibi ilk tıraş parası da almadı bizden sağolsun :)




Sonuçta yukarıdaki görüntüler çıktı ortaya. Çok ama çok eğlendiler. Unutamayacakları çok değerli bir anı oldu onlar için :)

6 yorum:

  1. ay bunlar çok tatlı olmuslar yenir bunlar ya :) ne guzel bı anı olmus onlar ıcın cok eglenmıslerdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl eğlendiler anlatamam...buyrun yemeğe bekleriz :D

      Sil
  2. Allahım maşallah diyorum..:))
    Nasıl unutulmaz bir an olmuş.. Allah inşallah oğluşlarınızın mürüvvetini de göstersin..:))
    Çok selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, hepimiz için aynı dua ve dilekleri paylaşıyorum.
      Çok teşekkürler.
      Sevgiler.

      Sil
  3. Maşallah, gerçekten pek şeker olmuşlar:)
    Güzel ve keyifli anlar kıymetlidir.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...