1 Ekim 2013 Salı

İkiz Annesinin Alışveriş Dünyası No. 1

Fark ettim de çok ama çok uzun zamandır yaptığım alışverişlerimi sizlerle paylaşmıyorum. Tamam ikiz çocuk sahibi, dolayısıyla da çok meşgul bir anne olabilirim kabul ediyorum. Yazıp çizdiklerimden bir sosyal hayatım olabileceği öngörülmüyor, buna da kabul. Hatta 365 gün dört duvar arasında çocuk besleyen, giydiren, oynatan bir kreş sahibini bile andırıyor olabilrim, hadi buna da kabul. Ancak Allaha şükür ben de para kazanıyor ve harcıyorum :)

Cumartesi günü hava çok güzeldi. Sabahtan dişçi randevum vardı ve moralim çok bozuktu. Neyse ki sağsağlim ilk seansı tamamladık ve öğle vakti eve geldim. Baktım ikizlerin hiç ama hiç uyumaya niyetleri yok. Ben de babalarını da alarak hep birlikte bir Beşiktaş turu düzenledim. Biraz deniz havası hiç de fena olmadı doğrusu. Önce güzel bir öğlen yemeği yedik, ardından pasajları gezdik, Kabalcı Kitapevi'ne uğradık, minik minik alışverişler yaptık falan. Ardından ikizler Cevahir AVM diye tutturunca Beşiktaş'tan Şişli'ye geçtik. Cevahir'e varınca anladım ki tek amaçları Toyzzshop'a gitmekmiş. Oradan da bir itfaiyeci seti aldık. Sonra baktık Cevahir'in önünde yarışmalar, aktiviteler falan var. Müzik eşliğinde biraz orada oyalandık ve çocuklara dağıtılan balonlardan da nasiplendik. En sonunda yorgun ve bitkin bir halde taksiye atlayarak eve döndük :)





Aslında fotoğrafta görünenlerin hepsini Beşiktaş'tan almadım. Çanta Beşiktaş pasajından, the Great Gatsby DVD'si yine pasajdan, Alix Avien 232 Oje ve Alix Avien Shineplus 7 numara ruj Watsons'dan. İtfaiyeci setini daha Cevahir'in önündeyken açıp dağıttığımız için onu fotoğraflayamadım. George Orwell'in Hayvan Çiftliği kitabı ise mahalle kırtasiyemizden. Aslında daha evvel okumam gereken bir kitaptı ama nedense bir türlü kısmet olmadı. Neyse geç olsun güç olmasın :)

İkizlerimle çıktığım alışverişlerde hızlı düşünmeyi, çabuk hareket etmeyi ve doğru tercihler yapmayı öğrendim. İkizlerimden önce kitap, aksesuar, kıyafet, kozmetik tarzı alışverişlerim saatler sürerken, şimdi hepsini maksimum yirmi dakikada toparlar çıkarım, aksi halde her raftan bir şey düşüren, oyuncakçıdan çıkmak istemeyen, askılardaki kıyafetleri oraya buraya saçan, far paletlerini denemek isteyen, kitapçılardaki kitapların yerlerini değiştiren ikiz komandolarla başa çıkmak zorunda kalıyorum :)

2 yorum:

  1. Çantanızının aynısının siyahı bende var.Güle güle kullanın, çok kullanışlı bir çanta :)Yalnız biraz ağır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gittiğimde sadece bordo ve krem rengi kalmıştı, ben de kışın kullanmak maksatlı koyu olanı seçtim :) Henüz kullanmak kısmet olmadı ama.
      Çok teşekkürler.
      Sevgiler :)

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...