16 Şubat 2013 Cumartesi

Sevgili Günlük #5

Geçen haftamız tam bir felaketti. İkizlerimin önce biri ateşlendi, hemen ardından da diğeri. Hastane, ilaçlar, uykusuz geceler derken tam bir enkaza dönüştük ailece. Aldıkları kiloları bir güzel verdiler. Hala da iştahları kapalı. Daha yeni yeni enerjilerini geri kazanmaya başladılar. Bu hastalıklı karanlık dönemin bize tek faydası, annemin bizde kalması oldu. O kadar yol gelinir de hemencecik dönülür mü...hala bizde annem, gitmesine izin vermedik. Gerekirse kapıyı kilitleyip anahtarı bile yutabilirim gitmesin diye :))


Hastalıktan daha yeni kurtulan yavrucuklarımın moralleri biraz yerine gelsin diye babamız yeni bir oyuncak seti almış bu hafta. Matkap, döner testere ve iki adet gözlükten oluşan bu sete ikizlerim bayıldı. Masa, sandalye, kapı ve hatta vitrin camı olmak üzere her yeri tamir ettiklerini iddia ediyorlar :)


Bu hafta tek etkinliğim yine bir Bollywood filmi izlemek oldu. Fantastik bilim kurgu ve komedi kategorisine girebilecek bir film olan Ra.One'ı izlerken çok eğlendim, kötü enerjimi üzerimden attım. Bunun için başrol oyuncusu Shah Rukh Khan'a müteşekkirim!

Evet, haftamız kötü başladı ancak bir şekilde el birliğiyle iyi bitirmeyi başardık...Umarım uzun bir süre evimize hastalığın H'si bile girmez...Sağlık en büyük nimet, bunu bir kez daha anladım!

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun ikizlere.. Bu yaşlarda hastalanacaklar ve bağışıklık sistemleri gelişecek annesi ki, ilerde Çelik gibi olacaklar:) bilirim birbirlerine bulaştırırlar biri iyileşirken diğeri hastalanır.. Yada ikisi birden.. Herşeyleri çifter çifter oluyor işte:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.
      Dediğin gibi inşallah ileride sağlıklı olurlar...

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...