4 Şubat 2013 Pazartesi

Hindistan'dan Gelen Doğum Günü Hediyem!

Beni tanıyanlar bilir...Hint kültürüne, Hindistanlılar'a karşı özel bir ilgim, sempatim vardır. Film izleyeceksem önce Bollywood filmlerine zaman ayırırım, müzik dinleme şansım olursa sadece Hint müzikleri dinlerim ve Hindistan'la sınırlı kalmayıp dünyanın dört bir yanına dağılmış Hintli arkadaşlara sahibim...öyle ki yüz yüze görüştüğüm, samimi olduğum, arkadaş diye nitelediğim insanlar doğum günümü hatırlamazken, mekan olarak uzakta bulunan ama gönül bağını hiç koparmayan Hintli dostlarım bu sene de beni şaşırtmayı bildiler :)

Dün akşam küçük bir kutlamayla sona erdirdik doğum günümü...gerçi kutlamayı ikizler üzerlerine alındı ve bütün gece iyi doğdun Deniz ve Ege diye gezindikten sonra pastanın mumlarını büyük bir keyifle söndürdüler.

Ve ertesi gün postacı kapıyı kaç kez çaldı bilmiyorum (zira ben o dakikalarda kırtasiyeye kadar gitmiştim) ama içeri girer girmez masanın üzerinde duran büyük yeşil zarfın benim için olduğunu sezdim :)

Aceleyle açtığım zarftan çıkanlar beni o kadar mutlu etti ki, hislerimi kelimelere dökmem çok zor. Benim için özel olarak Hindistan'daki tarihi açıdan önemli mekanları fotoğraflamış ve arkalarına da bu yerlere dair bana açıklayıcı kısa notlar düşmüş canım arkadaşım. Ne kadar sevindiğimi siz tahmin edin artık!


Bu fotoğrafta Taj Mahal, Lotus Tapınağı, Amber Kalesi ve Altın Tapınak görünüyor...


Bu görselleri daha düzgün çekebilirdim aslında ama ikizlerimin huzursuz zamanına denk geldi, sonra da bir daha fırsat olmadı. Canım arkadaşıma bir de buradan teşekkür ediyorum. Tabi bu satırlar ona bir şey ifade etmeyeceği için bir de kendi dilinde teşekkür etmekte fayda var...

Terenaam, bahut bahut shukriya :)

4 yorum:

  1. Güzel duygular bunlar. İçi coşar insanın:)

    YanıtlaSil
  2. Ne hoş bir sürpriz olmuş :) Nice senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle oldu gerçekten...çok teşekkür ederim :))

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...