15 Şubat 2013 Cuma

Ayraçlaşma Etkinliğimin Güzelleri :)


Başlatmış olduğum ayraçlaşma etkinliğinde çekiliş sonunda sevgili Berfin ile eşleşmiştim. Kendisi ile en büyük ortak özelliğimiz ikimizin de ikiz erkek çocuk sahibi olmamız. Herhalde bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz :)) Sevgili Berfin bu özelliğimizden yola çıkarak ikiz temalı birbirinden güzel ayraçlar hazırlamış ve yollamış bana.

Postacının sesini duyduğumda işte dedim ayraçlarım geldi. Lila rengi zarfa muhteşem manzaralı bir kart postal ve sevgi dolu satırlar eşlik etmiş. Ve tabii yukarıda görülen el emeği göz nuru ayraçlar. Bir kez de buradan çok ama çok teşekkürler Berfin :))




6 yorum:

  1. Çok güzeller. Keyifle kullanmanı dilerim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim.. Çok sevindim beğendiğine.. Sayfamda görünce bende bi hoş oldum:)) güzel bir etkinlik yapmışsın...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve zevkli ayraçlar. Yapanın ve gönderenin ellerine sağlık. Size de bu güzel ayraçlarla bol bol kitap okumalar diliyorum.

    Ben, Minik Kızıl ile eşleşmiştim ve o dönem ikimizin de korkunç bir dönemiydi. Onlar iş yerlerini taşıyorlardı ki sanırım hala daha bitmedi işleri, ben de yeni yılın açılmasıyla projeleri yeniden açmak durumundaydım. Azimle, canla başla ayraçlarımızı birbirimize gönderme azmini göstererek bu hafta içerisinde bu işi becerdik. :)

    Artık kitaplarımızı okurken birbirimizi ve sizi hatırlayacağız. Teşekkür ederiz valla. Keyifli bir deneyim oldu.

    YanıtlaSil
  4. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    İnanın ben de bir o kadar zevk aldım bu işten.
    Sizlerin de memnun olmasına çok sevindim.
    Keyifli okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...