6 Ekim 2013 Pazar

İkiz Annesinin Alışveriş Dünyası No. 2

İşte bir alışveriş hikayesi daha. Havaların birden bire soğumasıyla şaşırıp kalan ben bu haftasonu dışarı çıkıp çıkmamakta kararsız kaldım. İkizlerden birinin bota ihtiyacı vardı, bu nedenle gitsem iyi olur diyerek iyice sarılıp sarmalandım ve attım kendimi yollara. İyi ki de çıkmışım çok uygun fiyata gayet güzel botlar buldum ve aldım. Yanı sıra ikizlerin odası için büyük kabartmalı çıkartmalardan aldım ve yatak başlarının arkasında bulunan duvarı süsledim. Odalarında tablodan ziyade çıkartmaları tercih ediyorum şimdilik. Nedense tabloları düşürüp bir kazaya neden olurlar diye belki de yersiz bir endişem var bu konuda!

                       

Sonrasında biraz da kendim için ufak çaplı bir alışveriş yaptım. Önce Gratis'e uğradım ve City Color marka dörtlü far ile Essence marka 40 nolu metalik kahve tonlarında bir ruj aldım. Farı henüz deneme fırsatım olmadı ama renklerini sevdim. Ruju denedim. Hafif bir parlaklıkla birlikte belli belirsiz bir kahvelik veriyor dudaklara. Yani benim gibi sade makyajı sevenler için tavsiye edebilirim. City Color farın indirimli fiyatı 4.50 TL, Essense ruju ise 6.75 TL'ye aldım.


İkizler takılarımla oynayıp vakit geçirmeye bayılıyor ama bu işlemin sonunda takıların bir kısmı kopuyor, bir kısmı kayboluyor ve bir kısmı da (örn. kolyelerim) düğüm oluyor. Özellikle kolyelerimi sakladığım kutu çok ilgilerini çekiyordu. Çekmeceden alıp, bir bir inceleyip sonra yumak haline getirip çekmeceye geri atmak artık onlar için bir hobi olmuştu :) Ben de kolyelerimi kurtarmak adına Koçtaş'tan fotoğrafta görülen mantar panoyu aldım. Tuvalet masasının yanına yerleştirdim ve renkli çivilerle kolyelerimi kanaviçe işler gibi dizdim. Böylece hem ikizlerin elinden kurtuldular (en azından şimdilik), hem gözümün önünde olacakları için daha çok kullanacağımı düşünüyorum, hem de tablo görünümlü pano bence odama ayrı bir hava kattı :)


Bu da uzaktan görüntüsü. Fena durmuyor değil mi? Aynaya yansıyan çamaşırlık ve şarjlı süpürgeyi görmezden gelin lütfen. Eee ne yapalım?! İyi bir anne hem hamarat hem de bakımlı olmalı, değil mi ama? :)



4 yorum:

  1. İkiz çocuklara bakmak nedir az çok biliyorum. Çok yakın bir arkadaşımın ikiz çocukları var ve kendisi artık hayattan bezmiş durumda. Siz ( maşallah ) bunca uğraşının içinde gayet düzenli ve özenli görüntü vermişsiniz :) harikasınız, çocuklar büyüyünce hepsi geçiyor.
    Takipteyim, bende beklerim bloğuma, sevgiler
    http://kadinlaraaozel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok zor ikiz sahibi olmak, hele de tek başınızaysanız! Ama ev ne kadar temiz ve düzenli olursa onların yaratıcı oyunlarına daha çok fırsat sunacağımı biliyorum. Ayrıca ben kendime ne kadar özen gösterir, kendimi ne kadar mutlu edersem onları o derece mutlu edeceğimin farkındayım. Özde her ey onlar için :))
      Teşekkürler.
      Sevgiler...

      Sil
  2. O minik far paleti çok tatlıymış kii :):)
    Güle güle kulanın bana da beklerim ;
    http://senistiyorruj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de bayıldım renklerine.
      Teşekkürler.
      Sevgiler....

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...