14 Ekim 2013 Pazartesi

Bayram Alışverişim :)

Alışveriş için her zaman bir bahanemiz vardır. Ya doğum günümüzdür, başkalarından hediye gelmeden önce kendi kendimize hediye alırız; ya kadınlar günüdür, bu günü muhakkak alışverişle taçlandırmalıyız; ya kendimizi kötü hissediyoruzdur, depresyona en iyi ilaç yine alışveriştir; ya bayram ya da seyrandır :) Benimki de o hesap...Alışverişimin bayram ile uzaktan yakından herhangi bir ilişkisi bulunmamasına rağmen adı Bayram Alışverişi :))


Bu fotoğrafta aldıklarımı toplu olarak gösterdim. Aşağıdaki fotoğraflarda neler aldığıma tek tek bakalım :)


Balm'ın Nude' Tude far paleti. Kendisiyle ilk görüşte aşk yaşadık ve Gratis mağazası indirime girer girmez ilk önce onun üzerine atladım!


Benri marka makyaj temizleme pamuğu hepimizin vazgeçilmezi oldu bu aralar. Zaten eve bir kaç paket depoladığımdan bu indirimden sadece bir adet aldım.


Rimmel marka Kate 102 nolu ruj. Bu da Watsons ganimetlerimden. Kendisi 12 liradan 6 liraya düşmüştü. Çok makyaj yapan biri olmamama rağmen alıp eve depolamayı seviyorum :)


Bunlar da dişçi de çektiğim kanal tedavisi ıstırabımı bir nebze olsun dindirmek için yerel bir takıcıdan aldıklarım. Her biri 5 lira.


Haftasonu D&R'a uğradım ve yine elim boş çıkmadım. Daha önce hiç Füruzan okumamış olan ben kısmetse kendisiyle bu yakınlarda tanışacağım. Kalem ise Faber Castel marka Notebook kırtasiyesinden...

Cüzdanımdakiler suyunu çekmeden bahane silsilem tükenmiş olur umarım! Herkese mutlu bayramlar diliyorum :)







8 yorum:

  1. Hehe umarim hepimizin bahaneleri bitmistir artik yoksa cuzdan tasimaya gerek kalmicak bu gidisle:) gule gule kullab hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın :)
      Teşekkürler.
      Sevgiler...

      Sil
  2. merhaba, evet haklısın alışveriş yapmak için her zaman bir bahane vardır :)), kanal tedavin için geçmiş olsun canım, oldukça zorlu bir süreç, ayrıca halka küpelerin çok güzel, iyi günlerde kullanman dileğiyle aldıklarını, :))
    iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef kanal tedavim henüz bitmedi :(
      Halka küpe kullanmyı çok severim. Bir kaç çeşit muhakkak bulundururum takılarım arasında.
      Çok teşekkürler.
      İyi bayramlar...

      Sil
  3. güle güle kullan canım küpeler çok tatlı :) bu arada çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  4. Alışverişe her daim bahane bulabiliriz biz kadınlar :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...