30 Aralık 2013 Pazartesi

2013'ün Son Kitapları....


2014 yaklaşırken okuma uğraşımı daha bir hızlandırdım. 2013'te okuduğum kitapların toplamına baktığımda 72 adet kitap olduğunu görüyorum. Bir yılda okuma sayısı olarak hiç fena değil, ancak şu aralar ikizlerimden dolayı tek uğraşımın okuma olduğu göz önüne alındığında belki bu sayı biraz daha fazla olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de kendime haksızlık etmeyeyim 2013 okuma yılı olarak güzel bir yıldı :)

Ve Aralık ayının son kitapları Truman Capote'un Tiffany'de Kahvaltı'sı ve Ayfer Tunç'un Suzan Defter'i oldu. İkisine de bayıldım. Tiffany'de Kahvaltı klasikleşmiş bir kitap, gayet akıcı. Hikayenin kendisinden çok karakterlerinin ilgi çektiği bir kitap bence. Suzan Defter'e gelince farklı formatıyla beni önce afallattı ancak hikayenin içine girince hiç ama hiç bitmesin istedim. İyi ya da kötü duygular o kadar gerçekçi ifade edilmiş ki resmen karakterlerle hikayeyi baştan sona yaşıyorsunuz okurken.

Henüz okumadıysanız her iki kitabı da tavsiye ederim. Her ikisi de yeni bir yılda yeni bir okuma listesinin baş tacı edilebilir :)

5 yorum:

  1. Tiffany'de Kahvaltı filmini seyretmiş ve çok beğemiştim.Diğer kitabı da okunacak kitaplar listeme ekledim.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de filmini izleyeceğim bu hafta bir aksilik olmazsa, önce kitabını okumak istedim :)
      Ben teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
  2. susan defteri okumuştum , çok güzldi gerçekten , diğerinin okumadım :(

    YanıtlaSil
  3. listeme eklenmiştir,özellikle suzan defter i merak ettim şimdi :)

    sevgiler

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...