27 Mart 2013 Çarşamba

Sevgili Günlük #8

Sevgili Günlük,

Malum bu kış bitmek bilmedi...biz de düşündük madem ki kış bitmiyor biz de önlemimizi alalım...kozalarımıza girdik ve baharda kelebek olarak dışarı çıkmayı bekliyoruz :)


Ancak kimimiz kelebek olmayı beklerken kimimiz de "yeter tak etti canıma, ben daha fazla bekleyemem" deyip yalancı bahara aldanarak, çoraptan yapılmış takma kulaklarla kendini tavşan sanarak koşturdu çayırlarda :)


Baktık ki ne yapsak zaman geçiremiyoruz, "bari çilekeş anamıza yardım edelim" dedik ve kolları sıvayarak mutfağa yollandık!


Biz bütün bunlarla meşgulken annemiz bizi daha iyi yetiştirmek adına "Daha Sade Bir Hayat" kitabını almış, evimizi güzelleştirmek adına aylar sonra bir dekorasyon dergisi bile almış...bu da yetmemiş gibi kendini güzelleştirmek adına eve gül suları taşımış...



Ve bir hafta daha böyle geçip gitmiş :)



2 yorum:

  1. bende bu kitabı aldım ve çocuğunuzla birlikte büyümek kitabını da birini yarım okudum diğerine henüz hiç başlayamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk 50 sayfasını okudum...dili biraz ağır geldi ama yine de faydalı bir kitap gibi, tabii kitap bitince belli olur faydası ama ben yine de ilk 50 sayfayı okur okumaz bir kaç kırık oyuncağı evden atarak sadeleştirme işlemine başladım :)))

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...