12 Aralık 2013 Perşembe

Postcrossing ile Yola Devam!


Bu yaz ben de her kart postal meraklısı gibi Postcrossing'i keşfedip üye olmuştum. Postcrossing bir tür sosyal platform, bu platform üzerinden dünyanın dört bir yanından hiç tanımadığınız insanlara kart gönderip ve yine hiç bilmediğiniz yerlerden kart alıyorsunuz. Çok şirin bir olay yani. Hem kartlarımı yazıp hazırlarken, hem de yer yer sabırsızlık ve heyecanla kartlarımı beklerken büyük bir zevk alıyorum. Tek sorun kartların alıcıya ulaşması biraz uzun zaman alıyor. Mesela bana gelen kart tam 23 gün yol almış!
 Fotoğrafta görünen kart postal (aceleye geldi, tabletle çektim fotoğrafı) Postcrossing'den gelen ilk kartım. İsviçre'den geldi. Gönderen kişi ülkesi hakkında bolca da bilgi vermiş. İnsanoğlunun hala böyle basit şeylerden mutlu olması ne güzel değil mi? :)
Hazır yeni yıl gelirken siz de bu zincirin bir halkası olmak isterseniz buraya TIK TIK

7 yorum:

  1. Bu arada yılbaşı kartın ulaştı:) teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah erkenden sağ sağlim ulaşmasına çok sevindim :)

      Sil
  2. Süper fikir lisedeyken çok yapardık bunları bizde yurtdışından mektup arkadaşlarımız olurdu biraz onlara benziyor ;))))

    YanıtlaSil
  3. Harika bir fikirmiş bu ya ;))))Lisedeyken yurtdışından mektup arkadaşlarımız olurdu onlara benziyor biraz da ;))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, benim de vardı. Çok da eğlenirdik yaparken :)))

      Sil
  4. çok hoşuma gitti bu olay bende bir bakıyım :)
    blogunu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...