16 Kasım 2013 Cumartesi

Kış Moduna Girdik!

Kasım ayından itibaren resmen kış moduna girdik. Eve kapanmış durumdayız; geçen hafta geçirdiğimiz 40 dereceli ateşli enfeksiyon gözümüzü daha da korkuttu ve hepten dışarı çıkamaz olduk. Herkes yaz ayları boyunca dinlenmeye meyilliyken biz kış aylarını bu şekilde değerlendiriyoruz. Yazları genellikle seyahat halindeyiz. Kışları evde yapılabilecek dinlendirici hobilere zaman ayırıyoruz. Mesela yazmaktan ziyade okuyorum. Şu an elimde Gayle Forman'ın Eğer Yaşarsam kitabının devam kitabı olan Sen Gittiğinde var. Dün başladım okumaya. İlk kitap gibi bu da sürükleyici, basit, zihni yormayan bir kitap. Yani benim kış hallerim için yazılmış :) Yanı sıra, her ne kadar hiç beceremesem de yine örgü örmeye niyet ettim. Allah kabul etsin. Bakalım atkımı bu kış bitirebilecek miyim!!! :))


İkizler de parklardan ümidini kesti artık. Sabah ilk iş camdan dışarı bakıyorlar. Karşı çatıdaki kediyi beslerken havanın çok soğuk olduğunu hissedip pek inatlaşmıyorlar dışarı çıkma konusunda. Enerjilerini koltuk tepelerinde zıplayarak atıyorlar, dinlenme zamanında da bol bol resim yapıyoruz :)


Ve günler böyle gelip geçiyor...Peki sizin kış aylarınız nasıl geçiyor? :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...