28 Ekim 2012 Pazar

Ek Main Aur Ek Tu!


Nihayet...nihayeeet aylar sonra hoş bir film izleme şansı elde ettim. Geçen akşam ikiz sincapları uyutma sırası babalarındaydı (çaktırmayın bu aralar sıra bana hiç gelmiyor (;. Fırsat bu fırsat deyip uzun zamandır rafta beklemede duran bir filmi seyredeyim dedim. İyi de etmişim.

"Ek Tu Aur Ek Mein" bir bollyood (hint) filmi olup birebir tercümesi "Bir Ben ve Bir Sen"dir. Başrollerini Kareena Kapoor ve Imran Khan'ın paylaştığı film aşk mı arkadaşlık mı ikilemini sorgular. Bunu yaparken hem güldürür hem de ağlatır. Ha bi de içinde barındırdığı oynak şarkılarla (Hint filmlerinin olmazsa olmazı) hop hop hoplatır. Velhasıl İngilizlerin "like a perfect average" dedikleri türden yani entellektüel açıdan pek bir şey vermeyen ancak hoş vakit geçirten bir film olmuş. Uzun lafın kısası tavsiye ederim :)

Bu arada Hint filmlerinin uzunluğu 2.5 ile 3 saat arasında değişir ve ortalama 6 şarkı içerir. Programınızı ona göre yapın, uykusuz kalmayın derim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...