4 Ekim 2012 Perşembe

Dün Akşam Neler Oynadık?

Oyun açısından verimli bir akşam geçirdik sanırım. Benim pilim daha ilk oyunda bitse dahi ikizlerim beni derhal şarj etmeyi ihmal etmiyor. Malum, söz konusu oyun olunca onların enerjisi ve tekrarlama istekleri sonsuz oluyor...

Önce ev yapımı bir çadır kurduk. Aslında evde Caillou figürlü hoş bir çadırımız var. Ama nedense benim yaptığım çadırda oynamayı seviyorlar. Çadır olarak adlandırdığımız çarşafın altında kimi zaman kamp yapıyoruz, kimi zaman onu tren yerine koyup çufçufluyoruz...bazen de uçak oluyor üzerine atlıyoruz :) İşte yapım aşamasında çekilmiş bir foto.

Çadırdan sıkılınca geçtik oyuncak sepetinin başına ve babamızın hafta başında getirdiği ramazan davullarında karar kıldık. Her biri astı davulu boynuna...gümbüdü gümbüt....vur patlasın çal oynasın...tabi bende hemen bir Minoset ihtiyacı baş gösterdi ama çaktırmadım. İşte bunlar da minik ramazan davullarımız.


Ve akşamımızın son dakikalarını biraz daha dingin geçirmek amacıyla oturduk resim defterinin başına. Başladık karalamaya. Anne bunu çiz, anne şunu çiz emirler yağarken sağdan ve soldan, ben de naçizane aşağıdaki korkunç resimleri çiziktirdim. Annelerinin resim becerisi vasat. Umarım bana çekmezler :))


İşte böyle...bir akşam daha sona erdi...Sizler neler yapıyorsunuz evde vakit geçirmek için. Lütfen paylaşın. Yeni fikirlere her zaman açık ve havaların soğuduğu şu günlerde muhtacım :)




4 yorum:

  1. aaa bu davullar katıldığımız oyun grubundaki davullardaaan..Duru bırakmak istemedi elinden ben sana alırım dedim..eşiniz nerden almış acebaaa??

    bu arada ikizlere çok güzel bir aktivite olmuş..çadırınızda harika :)

    YanıtlaSil
  2. Davulları günlerce arayışımız sonucu eşim Şişli'de küçük bir oyuncakçıda buldu. Son 2 tane kalmış şansımıza ikisini de almış. Bu hafta tekrar gidecek oyuncakçıya. Gelmiş mi diye bakar size haber veririm. Hatta varsa alır kargoyla gönderirim bile. Yeterki çocuklarımız mutlu olsun :)

    Evet çadıra bayılıyorlar....Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Enerjinize hayran kaldım :) Ben Emre'den iki tane olsa ne yaparım diyorum.Sanırım insan onun da üstesinden geliyor başa gelince :)Takibe aldım sizi, bana da beklerim, güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Allah sabrını da enerjisini de veriyor sanırım. Tabi çıldırdığım anlar olmuyor değil ama bi şekilde idare ediyoruz. Teşekkür ederim. En kısa zamanda ben de ziyaretinize gelirim :)

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...