17 Ekim 2012 Çarşamba

Acil Öğle Yemeği Aranıyor!!!

Bezler değişti, sütler içildi, pepee izlendi, kahvaltı yapıldı, mutfak temizlendi, öğlen için sebze çorbası pişirildi, ev süpürüldü, gerekli telefon görüşmeleri yapıldı, nihayet ikizler öğlen uykusuna yatırıldı. Tüm bunların ardından elde üzerinde çalışılması gereken yüklü bir patent dosyası ve her yanına zil takmış cıngıl cıngıl çalan boş bir mide ile kalakaldım. Akşam yemeği yapmaya girişsem iş yetişmeyecek. Önce işi tamamlasam laptop'un üzerine açlıktan bayılma ihtimalim %99.9.

Ne yapmalı?! Girdim mutfağa, gözüme ilişen ilk malzemelerle omlet yapmaya karar verdim. Taze kırmızı biber, soğan, patetes, yumurta ve türlü baharatlardan ortaya leziz bir yemek çıktı. Umduğumdan daha lezzetli idi, öyle ki bitince arkasından ağlamamak için kendimi zor tuttum.

İnanmayanlar için işte bu da kanıtı :D


Not: Üzerinde çalıştığım dosya hala bitmedi ama olsun karnım doydu :))

2 yorum:

  1. :))) tesadüfe bakın siz de bu sırada öğle yemeyi yapmak ve yemekle meşgulmüşsünüz :)

    YanıtlaSil
  2. Valla benim pişirdiklerim pratik şeyler...sizin yaptıklarınızın yanında hiç kalıyor...mutfak becerimin sıfırın altında olduğunu söylemeliyim :)

    YanıtlaSil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...