27 Ocak 2014 Pazartesi

Okumayı İstediğim Kitaplar - Kısım I


Almak/okumak istediğim kitapları bir deftere liste yapmaya başlamıştım. Defter gözden kaybolunca orada kalmışlar öylece. Bugün elime geçince kısım kısım paylaşmak istedim. Hem bana hatırlatma olur hem de takas yapabileceğim arkadaşlara tercihlerim konusunda bir fikir verir diye düşündüm. Bu arada yakın zamanda takaslık kitaplar listeme de yeni kitaplar ekleyeceğim :)
Herkese bol kitaplı günler!!

Not: Üstü çizili olan kitaplar alınmış/okunmuş anlamına gelmekte. Yanında soru işareti olan kitaplar ise okunma konusunda henüz kesinlik kazanmamış, biraz daha araştırılmak-soruşturulmak üzere işaretlenmiştir :)

9 yorum:

  1. Ben de listenizden kopya çektim :)

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır yapmak istediğim bir liste ama isteklerim bitmez ki benim . Hal böyle olunca defterler yetmez :))))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yazdıkça yazıyorum....sınır yok :))

      Sil
  3. Merhaba,
    Blogunuzu begendim ve sizi takibime aldım :)
    Bende bloguma beklerim...http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Bende de cep ajandası var böyle. Bir yanı okuduklarım diğeri alınacaklar diye sıralanıyor.Üzerini çizmediğiniz ve çok beğendiğim kitaplar var içinde. Keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okunmayı bekleyen o kadar çok kitabım oldu ki listedekilere sıra bile gelmiyor bu aralar....ama kararlı ve sabırlıyım :))

      Sil

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...